MY LATEST DAYS

Bilder tagna med min mobil.
Föööörlåt för den sjukt dåliga uppdateringen. Jag har inte haft tillgång till internet de senaste tre dagarna då jag varit och hälsat på i Inez och Toves sommarstuga tillsammans med Ellen och Ebba. Gud vad mysigt vi haft det!
 
Dag 1: Vi kom fram till Kristianstad med tåg i söndagskväll. När vi kom fram åt vi god mat, Inez visade oss runt i stugan och sedan gick vi ner till sjön och tittade på solnedgången. Det var så ooootroligt fint! Efteråt drog vi upp till stugan, kollade film och sedan somnade vi ganska snabbt.
 
Dag 2: Vi vaknade vid halv 11, åt frukost och sedan drog vi ut på sjön med kanoterna. Jag var först lite nojig över att paddla eftersom jag precis opererat mig och inte får komma i kontakt med vatten, men det gick hur bra som helst. Vi paddlade till en liten ö där vi vilade lite och sedan paddlade vi tillbaka igen. Därefter åt vi lunch och sedan bestämde vi oss för att plocka blåbär. När vi kom tillbaka lagade vi middag, åt och gick ner till sjön igen för att kolla solnedgången. Efteråt gjorde Tove världens godaste blåbärstårta som vi åt framför en bra film. Tillsist blev det nattbad!
 
Dag 3: Vi vaknade, åt frukost, packade ihop våra grejer och sedan satt vi mest ute i solen och pratade. Sedan var det dags att åka hem till Malmö. Dessa dagar var bland de bästa på hela sommaren!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina bilder du får med mobilen :o

2013-08-07 @ 22:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0