25 FEBRUARI 2013

Lagom dålig bild på hur jag ser ut idag. 
 
Hejsan allihopa! Hur är det med er? 
Jag sitter i köket halvt sovande med spanskboken framför mig. Min lärare var så gullig som satt ett prov 3 dagar efter lovet och eftersom jag varken haft tid eller lust att plugga på lovet så får jag råplugga nu istället. Men det är värt det! Mitt lov var otroligt skönt utan massa prov och uppsatser. Nu ska jag återgå till spanskan en stund, sedan ska jag slå mig ner i soffan och se några avsnitt GossipGirl. Puss!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

För två dagar sedan fyllde min söta kusin Linnea 11 år gammal och det firade hon med oss släktingar. Vi bjöds på god mat och rosa tårta. Till Linnea köpte jag en rosa väst från Hollister som jag hoppas kommer till användning.

SLEEPOVER

Natten spenderade jag med underbara vänner hos Sara. Igårkväll var vi och såg på filmen Beautiful Creatures, tyvärr var den inte alls lika bra som förväntat. Kvällen fortsatte sedan hemma hos Sara där vi hade den roligaste kvällen pålänge. Idag vaknade vi runt halv elva, gjorde varsin toast och tog bussen hem. Nu ska jag ta en dusch och därefter plugga.

ETT BRA RECEPT

 
Jag såg att det var några som frågade efter receptet till de riktigt goda chokladkakorna jag gjorde häromdagen, så nu har jag äntligen fixat ihop en enkel förklaring på hur ni går till väga.

12 FEBRUARI 2013

Dagen har varit full av långsamma, hyfsat ointressanta lektioner. Efteråt spenderade jag några timmar med min vän Alexander, vilket var mycket roligare. Vi besökte Tutankhamun på Malmömässan och därefter åt vi en bit mat på Emporia. Sedan jag kom hem har jag varit ute och gått, duschat och nu slängde jag mig nyss i sängen med en skål gott. På datorn ska starta en av mina favoriter - Grease.

CHOCOLATE COOKIES

Jag har precis bakat supersöta chokladkakor. Väldigt goda och faktiskt inte särskilt onyttiga. Säg till om ni vill ha receptet så ska jag fixa det i ett nytt inlägg. Nu ska jag slänga mig i soffan framför Vampire Diaries och njuta av min pluggfria dag. Puss!

LAGAT KVÄLLSMATEN

 
Flitig som jag är så tog jag mig an att laga kvällsmat ikväll. Jag gjorde en sallad med kyckling och bacon samt nötter, tomat, gurka, majs och sallad. Den blev faktiskt riktigt god! Nu ska jag återgå till att plugga. Puss!

SÖNDAGSPLUGG

Startade morgonen med skridskorna på fötterna, trött som bara den efter en sen gårkväll. Och nu är jag nästan ännu tröttare men har inte tid för att vila, då jag har ett prov att plugga till. Jag har precis hämtat lite käk och en kopp kaffe som jag hoppas kan få mig att piggna till. Annars kommer det sluta med att jag somnar i böckerna. 

THREE NEW BOOKS

Igår fick jag hem mina tre efterlängtade böcker. Evermore, Blå måne och Skugglandet skrivna av författaren Alyson Noel. Om exakt 40 dagar tar jag och familjen flyget till New York (!!!) och efter några dagars beslutsångest blev det dessa böcker som får följa med. Flyget tar ju en evighet. Jag hoppas verkligen böckerna är så bra som jag hört att de ska vara.

INSPIRATION

Bilder tagna från Kenzas.se. 

@CHARLOTTAS

Bild 1: Mitt mellanmål idag: Pecannötter, vindruvor och ett frukostkex. Bild 2: Febriga jag igår. Bild 3: Kreativt. Bild 4: Här ser ni lördags outfit på. Bild 5: Sasha som taggar tävling i lördags. Bild 6: Mys igårkväll. 
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: @charlottas. 

DIGITAL FOTOGRAFI

Jag fick en liten present av min pappa igår som innehöll en riktigt bra fotograferingsbok av Scott Kelby. Där står allt möjligt om hur man går till väga för att få de bästa bilderna. Rekommenderas!

Annars ligger jag hemma i soffan, smått sjuk. Jag har förmodigen fått feber så lika bra att jag stannar hemma och tar det lugnt idag. VIll bli frisk till helgen! Ska ta och laga en god lunch nu och sedan sätta igång och plugga lite.

YESTERDAY

Topp - TopShop // Kjol - TopShop // Armband - JC // Skor - Scorett.
 
Detta bar jag igårkväll då jag och tjejerna var ute och firade Ellens födelsedag med restaurang-besök och bio. Vi överraskade Ellen med presenter och hela personalen på T.G.I Friday kom och sjöng för henne. Hennes ansiktsuttryck var oslagbara. Vi kollade på filmen EGO, som var bättre än förväntat. Asgarvade genom halva filmen och grät under andra halvan.

FIGURESKATING

Förlåt för de usla bilderna.. Det blev så då jag i ishallen upptäckte att min kamera nästan hade slut på batteri..

Jag spenderade största delen av dagen i ishallen då konståkningsklubben jag tränar i höll tävling. Jag kände mig tvungen till att åka dit och heja på alla som var med, speciellt min kusin Linnea som kom på tredje plats! Blev nästan lite tårögd av att se henne tävla. Så himla duktig!

RSS 2.0