NYTT I GARDEROBEN

Jag och min fina mamma tog en runda på Emporia och hem fick jag massa fint. Bland annat en klänning från Hollister, en skjorta från GANT och en söt topp från Ralph Lauren. Mest nöjd är jag med klänningen som kommer vara till stor användning under sommaren! Sålänge vädret inte är lika dåligt som idag då.. Våra planer på en stor utefest för att välkomma Inez och Tove hem från Kroatien blev inställda, men hoppas vi kommer på något annat skoj att göra istället!

MIDSOMMAR 2013

Jag hade världens bästa midsommar igår! Vi hade gäster hos oss på kvällen och mina föräldrar hade lagat underbar midsommar-mat. Runt nio satt jag midsommarkransen (som jag dessutom gjorde själv, woop) på huvudet och begav mig till Jonas som hade fest! Det var precis som det skulle - midsommar med alla mina närmsta vänner. Vi tjejer bar fina sommarklänningar med en krans på huvudet medan killarna bar skjorta och kavaj. Musiken gick från Gyllene Tider till Grease till Avicii, folk dansade som idioter och vädret var på topp! PERFEEEEEEKT!
 
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för en tjejkväll hos Ellen. Vi ska laga tacos, kränga godis och kolla på massa tjejfilmer. Mys! Kan även meddela att jag inte lovar att min usla uppdatering kommer bli mycket bättre än vad den är, men jag ska försöka hinna med några inlägg då och då. Puuuss!

SOMMARLOOOOOV

ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV! Jag har nyss kommit hem från skolavslutningen på Bladins. Vi var först i kyrkan en timme, därefter tog vi foton och fick våra betyg. Sedan slutade vi och då drog jag tillsammans med ett gäng kompisar till Jensens Böffhus och käkade avslutningsmiddag! Mysigt! Nu ligger jag ute på terassen och vilar mig lite. Ikväll blir det grillning, bad och annat mys med klassen!

@CHARLOTTAS

Instagram - Bild 1: Mysig picknick med Inez och Ellen. // Bild 2: Jag och Ellen på Sibbarp. // Bild 3: Fina Sally. // Bild 4: Jag och fina Inez igår innan Filips rockfest. // Bild 5: Min nya mobil. // Bild 6: Kimmi och jag firade sista vanliga skoldagen med glaaaass! // Bild 7: Jag och Kimmi på Sibbarp. // Bild 8: Jag och mina favoriter. // Bild 9: Detta fick jag leva på i 3 dagar efter att ha spänt tandställningen.

Som ni förstår har jag tagit en liten paus från bloggen de senaste dagarna och uppdateringen i fortsättningen kommer förmodligen bli rätt dålig. Det är ju så fint väder och har då ingen lust att sitta inne vid datorn. Sedan har det varit massa fester och studenter, fix inför skolavslutningen på tisdag och massa annat kul. Hoppas ni förstår! Puss.

NEW WEEK, NEW CHALLENGES

Instagram: @charlottas.
 
Då var det återigen måndag. För en gång skull så känns det skönt att det är en ny skolvecka för såfort denna veckan är över så är det bara skolavslutningen kvar. Sedan 10 veckors loooooov! Till min förvåning är jag inte särskilt trött idag, trots att jag la mig vid 3-tiden inatt så jag har faktiskt varit uppe sedan sex, käkat frukost och fixat till mig lite. Men nu går min buss om 15 min så jag ska ta och packa ihop mina grejer. Puss sålänge!

FRIDAY/SATURDAY

Några bilder från igårkväll tagna med min mobil.
 
Shiiieet vilken rolig kväll vi hade igår! Bästa kvällen på länge faktiskt. Jag mår ju dock inget vidare idag. Huvudvärk, trött och min rygg känns sönder på mitten. Men det var kvällen värd!
Idag ska jag först göra klart min nästsista läxa innan sommarlovet och sedan dra en stund till mormor med mamma. Vi ska köpa med oss lite fika och sätta oss i trädgården. Det är ju hur fint väder som helst också! Kvällens planer är dock lite osäkra. Antingen drar vi på ännu en fest eller så ska jag förmodligen hitta på något med Kimmi. Men jag hör av mig senare! Kram!

RSS 2.0