NEW YORK #1

De senaste 5 dagarna har jag spenderat i underbara New York. Det var första gången jag var där och staden fyllde upp alla de förväntningar jag hade. Det var så otroligt häftigt! Hotellet jag bodde på låg vid Times Square och gatorna där omkring var upplysta med belysning i alla möjliga färger & ljus, kändisar prydde stora skrämar och gångbanan var folktät vart man än gick. Detta är en stad jag definitivt kommer att besöka fler gånger. Jag vill redan tillbaka!

UPPVISNING PÅ SKK

Jag har precis kommit hem från en massa timmar i ishallen. Konståkningsklubben anordnade en uppvisning som var idag. Jag har med i ett program och sedan har jag och Isabella även gjort två program till gruppen vi tränar tillsammans. Allt blev lyckat och vi hade riktigt skoj. Skönt att tänka på annat i några timmar också. Jag har inte mått så bra de senaste dagarna.. Mycket på gång just nu. Ska gå och lägga mig snart. Studiedag imorgon! 
 
Jag fick förresten en fråga av Lova om jag använde blixt på bilderna HÄR och hur jag redigerar dem? 
Svar: Yes, jag använde blixt. Men endast av standardblixten. Och just dessa bilderna redigerade jag på Picmonkey.com. Kram!

PHOTO BOOTH

Jag har precis kommit hem från två timmar i ishallen. På torsdag är det uppvisning på konståkningen, så vi körde igenom hela showen för att se så allt fungerade som det skulle. Det är vara med i en grupp samtidigt som jag är tränare till en grupp, som dessutom består av 20 väldigt spralliga barn. Men det gick rätt bra ändå! Nu ska jag ner och äta kvällsmat, sedan ta ett varmt bad och kolla på Teen Wolf. Puss!

SJÄLVPORTRÄTT

Kamera: Canon eos 500D. På foto: Jag. Redigering: Jag. 
 
Godkväll kära ni, 
Nu har jag äntligen pluggat färdigt. Så skönt det ska bli med lov! Jag längtar så fruktansvärt mycket till lördag, då jag sitter på flyget till USA. Och på tal om bra saker så var jag precis uppe i mitt rum och tydligen så har mina föräldrar storstädat hela ovanvåningen, inklusive hela mitt rum. Jag ska sortera min garderob bara, måste ju ha plats till lite nytt från New York! Vad hittar ni på idag? 

GOTTA LOVE RUBRIKER

Jag satt i minst två timmar och försökte göra ett mobilinlägg idag, men antingen är det blogg.se's app eller mitt internet som är urkasst. Inlägget publicerades aldrig, som ni antagligen märkt. Jag har i alla fall haft en lång, men ändå bra dag i skolan. Därefter drog jag som alla tidigare torsdagseftermiddagar till kockums, pluggade och sedan gick jag på isen i några timmar. En bra dag.

DETAILS BY H&M

Jag har helt glömt bort att visa min 12 dagars gamla kavaj/jacka från H&M. Vitfärgad, hålig, stilren och perfekt till sommaren och den blev min för ett presentkort på 300 kr. Jag har fortfarande inte funderat ut vad jag ska bära den till. Kanske över en söt klänning eller till ett par höga jeansshorts..

7 MARS 2013

Efter att ha råpluggat inför ett idrottsprov är jag äntligen klar och provet gick faktiskt bättre än förväntat. Jag har äntligen några pluggfria dagar och det ska jag njuta som fan av. Nu sitter jag på Kockums och väntar på Isabella som snart kommer hit för att göra några program till konståkningen med mig. Snart dags för uppvisning. Sedan ska jag spendera resten av kvällen på isen och i soffan. Ciaaaao!


3 MARS 2013

Godkväll kära ni.
Vad har ni hittat på idag? Jag har mest suttit i köket och pluggat, sedan varit ute och joggat en runda i det fina vädret och nu sitter jag i soffan, äter frukt och kollar på Gossip Girl. Jag ska dock snart ta och stänga datorn så jag är pigg till skolan imorgon. Vi hörs!

@CHARLOTTAS

INSTAGRAM: Bild 1 - Passade idag på att ta en joggingrunda i det fina vädret. Bild 2 - Jag och Caroline på fest igår. Bild 3 - Jag i fredags. Bild 4 - Ebba hade en bra kväll igår. Bild 5 - Lördagens sötsaker. Bild 6 - Ett bra citat.
 
Jag tänkte passa på att be om ursäkt för min fruktansvärt dåliga uppdatering. Jag har väldigt mycket på gång just nu, men gör så gott jag kan! Ska försöka förbättra mig. 

ABERCROMBIE & FITCH


Nu vet jag vilken affär min garderob kommer bestå av i sommar. Jag kikade in på A&F's hemsida och hittade massor av snygga saker. Slängde snabbt ihop lite bilder på allt nytt. Mina favoriter är bilen högst upp till vänster och i mitten till höger. Enkelt och snyggt!

 

RSS 2.0